Behandlinger

Behandlingen tager altid udgangspunkt i netop dit individuelle behov. Derfor kan du opleve behandlingerne forskelligt fra gang til gang. Ved første Body SDS behandling kan du måske have behov for fysisk afspænding, og ved næste noget helt andet. Derfor starter alle behandlinger med en kort samtale, hvor vi sammen afdækker, hvad behandlingens fokus skal være.

Behandlingen tager udgangspunkt i kroppen, men der er mulighed for at gå ind i de følelsesmæssige sammenhænge, hvis du er interesseret i det.

Typiske problemstillinger/skader

Nogle kommer primært med fysiske problematikker såsom nakke-, ryg- og lændesmerter; herunder:

  • Piskesmæld og diskusprolaps
  • Spændingshovedpine og migræne
  • Skulderproblemer, musearm, tennis/golfalbue
  • Diffuse smerter, PC skuldre/nakke
  • Knæproblemer
  • Kæbespændinger m.m.

Holistisk og psykisk tilgang til Body SDS

Andre kommer med ønsket om en mere holistisk tilgang, hvor vi arbejder med at frigøre mere følelsesmæssige og mentale blokeringer gennem det kropslige arbejde. Andre igen har et psykisk udgangspunkt for behandlingen, og kommer for at få hjælp til at forløse stressproblematikker og/eller andre psykiske belastninger som sorg og angst.

camilla_frydenlund_body_sds

Du er altid velkommen

Uanset hvilken udfordring netop du står med, er du altid velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale, hvor vi sammen kan afklare, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Du kan ringe til mig på tlf: 53202330 eller klikke her og sende mig en mail. 

Varighed:

  • En Body Session er af ca. 50-60 min. varighed.

Autoriseret Body SDS behandler

Camilla Frydenlund er Autoriseret Body SDS behandler, hvilket betyder at klinikken er et registreret godkendt center hos Body SDS. Som Autoriseret Body SDS behandler er Camilla hele tiden opdateret med den nyeste viden og uddannelse inden for Body SDS og modtager jævnligt supervision.

Læs mere om Body SDS her : www.body-sds.dk

Kontakt mig

Send mig en hurtig besked. Så vender jeg tilbage hurtigst muligt. Kærlig hilsen Camilla

Not readable? Change text. captcha txt