Camilla Frydenlund (f. 1974)

Jeg blev uddannet ved Body SDS i 2010, og var efterfølgende ansat som terapeut, træningsinstruktør og underviser på Grunduddannelsen hos Body SDS i lidt over 2 år, inden jeg i juni 2012 startede min egen klinik op.

Jeg har helt personligt på egen krop erfaret, hvad det gør ved et menneske at være presset i bund rent arbejdsmæssigt, hvor udfordrende det er at komme tilbage efter en langvarig stresssygemelding, og hvor invaliderende en langvarig fysisk skade og smertetilstand kan føles og opleves.

Først i mit møde med Body SDS og senere Omnitherapy blev jeg mødt, hvor jeg var og fik den hjælp og de værktøjer, jeg havde brug for, før min helingsproces tog fart. Jeg oplevede mærkbare forandringer med det samme, og siden dengang har jeg brændt for at hjælpe andre mennesker med lignende udfordringer på samme direkte og effektfulde måde, som jeg selv blev hjulpet på.

Jeg erfarer dagligt, hvor udviklende og helbredende det er, når både kroppens fysiske blokeringer frigøres og det psykiske aspekt inddrages i behandlingen, og det giver jeg i dag videre til mine klienter.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du vil høre, hvad jeg kan gøre for dig!

Faglig baggrund

Oprindeligt er jeg uddannet i kommunikation og psykologi fra RUC (2001), og har gennem en årrække arbejdet som HR-konsulent og IT-projektleder i erhvervslivet, men mit liv tog en altomfattende og uigenkaldelig drejning, da jeg i 2007 besluttede mig for at påbegynde et nyt liv som behandler og startede på Body SDS uddannelsen.

Udover Body SDS er jeg efterfølgende uddannet og certificeret i Omnitherapy (2012-2014), der er en behandlingsform designet til at skabe vedvarende forandringer i den enkeltes livsoplevelse gennem udvikling af en forståelse mellem den indre mentale/psykiske oplevelse og de kropslige sansemæssige fornemmelser. Du kan læse mere om Omnitherapy her http://omni-therapy.com

Jeg har desuden gennemført en kost- og sundhedsvejleder uddannelse hos Umahro Cadogan (2010) med fokus på kostens og livsstilens indflydelse på de biokemiske processer i kroppen. Du kan læse mere om uddannelsen her http://www.umahro.dk

camilla_frydenlund_om
camilla-frydenlund

Booking & Kontakt

Ring eller send en sms til mig på 5320 2330, alternativt klik her og send mig en mail.

Kontakt mig

Send mig en hurtig besked. Så vender jeg tilbage hurtigst muligt. Kærlig hilsen Camilla

Not readable? Change text. captcha txt